Over Fairplay

Fair Play is een recreatieve zaalvolleybalvereniging uit Capelle aan den IJssel, opgericht in 1978. De vereniging neemt met een herenteam en een mixteam deel aan de recreantencompetitie van de NeVoBo, afdeling Randstad.

Tijdens de ‘trainings’-avonden worden na voldoende opwarming teams gemaakt en wordt er recreatief gespeeld tot het einde van de avond. Er wordt géén training gegeven door een trainer of coach.

De leden

Dames en heren, jong en oud (maar meestal wel ouder dan twintig jaar), beginners en gevorderden, alles speelt door elkaar. Dit heeft uiteraard gevolgen voor het spelniveau en voor de speelinstelling die van de deelnemers verwacht wordt. Tolerantie is een belangrijk goed.

Speeltijden & Zomerstop

In de 6 weken schoolvakantie in de zomer in Capelle spelen we niet. In de herfstvakantie en voorjaarsvakantie spelen we in een andere zaal, omdat Aquapelle dan niet beschikbaar is. We spelen steeds van 20.00 – 22.00 uur. We verwachten van iedereen een volle inzet, uiteraard naar eigen vermogen! Thuiswedstrijden voor de competitie worden gespeeld op vrijdagavond.

Belangstelling?

Kom gerust een paar keer vrijblijvend meespelen. Als je na twee avonden op proef te zijn geweest besluit lid te worden, vul dan een aanmeldingsformulier in en overhandig het aan een bestuurslid.

Contributie

De contributie bedraagt € 120,- per jaar.
Contributie op bankrekening NL17INGB0003087612 t.n.v. Volleybalvereniging Fair-Play, onder vermelding van de naam van de contribuant.

Regels en adviezen

Voor eigen en andermans geruststelling dienen de volgend adviezen:

  • 1. Overtuig jezelf van de noodzaak, dan wel de overbodigheid van het laten verrichten van een sportkeuring (evt. via de huisarts)
  • 2. Als je brildrager bent, kun je met de aanschaf van een sportbril schade, frustratie en/of verwondingen bij jezelf en anderen voorkomen
  • 3. Laat kostbaarheden en papieren zoveel mogelijk thuis
  • 4. Het is niet toegestaan met op straat gebruikte sportschoenen in de zaal te lopen
  • 5. Volleybalvereniging Fair-Play en/of de gemeente aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid

Klinkt goed? Kom een keer kijken!